top of page

Projecten

Pilon & Pilon helpt alle bedrijven om hun doelen niet alleen te bereiken, maar zelfs te overtreffen. Dankzij onze ervaring kunnen we een strategie uitstippelen die perfect past bij onze klanten. Deze samenwerking is essentieel voor een succesvolle vertaling van strategie naar plan en actie. Lees hieronder over een paar van onze eerdere projecten en neem contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Brainstormen

KPN  - HR Analytics

De opdracht

In dit geval zijn wij met medewerkers onderzoek gaan kijken naar de impact van Covid19, wellbeing, werkdruk en "het nieuwe werken". Wij hebben de input van alle medewerkers meegenomen in het vormgeven van het nieuwe werken. Dit is gedaan door een kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Door dit onderzoek te herhalen konden wij ook een verloop zien naarmate medewerkers langer thuis werkten. Voor dit onderzoek hebben wij gebruik gemaakt van onze HR Core data (locatie, schaal, soort dienstverband) en dit gecombineerd met onze onderzoeksresultaten.


Deze onderzoeken hebben ons in staat gesteld om de medewerkersbehoeften te vertalen naar concrete oplossingen. Zo hebben wij maatwerkprogramma's voor de verschillende doelgroepen en is de functie en indeling van het kantoor hierop aangepast. Er zijn wellbeing/get fit programma's gestart en is er meer flexibiliteit voor werknemers om zelf hun werk in te delen.

bottom of page